FlowBrothers
We Flow together, We Grow together

De basis van onze aanpak wordt gevormd door 3 specifieke, fysieke interventies. Dit noemen wij Werkvormen. Deze interventies vragen om een actieve inzet van jou. Vandaar dat we het werkvormen noemen. Alle werkvormen die we aanbieden hebben tot doel om jouw lichaamsbewustzijn en je zelfbewustzijn te vergroten. Je hebt dus niks anders nodig dan je eigen lichaam en een open leerhouding. Alles wat je nodig hebt, heb je al bij je! 

Al deze werkvormen bieden wij in combinatie met elkaar aan in onze Masterclasses en Events. Daarnaast kunnen alle werkvormen ook afzonderlijk van elkaar aangeboden worden. Hierdoor leer je dus meer over 1 specifieke werkvorm. Omdat alle werkvormen afzonderlijk op verschillende leefstijlgebieden invloed hebben, zijn ze op zichzelf al krachtig. Als je ze combineert en blijft toepassen dan zullen ze geweldig voor je werken! 


Ademwerk

DSCN9724
DSCN9724

Ademhaling is zo gebruikelijk dat we vergeten hoe krachtig dit is en hoe het ons kan dienen naar een verbeterde fitheid en vitaliteit. Het is zelfs zo essentieel dat we slechts 2 minuten zonder ademen kunnen. Kun je voorstellen wat voor kracht er in je eigen ademhaling zit?

In deze sessie leer je om meesterschap te nemen over je eigen ademhaling. Je leert wat het effect is van een 'verkeerde' ademhaling en hoe een goede ademhaling jou kan ondersteunen. Naast veel ervaren en doen krijg je van ons ook een uitgebreid theoretisch kader aangereikt over ademhaling en wat voor invloed dit heeft op bijvoorbeeld je stofwisseling. Zo weet je ook waarom een juiste ademhaling van belang is. 

 

Beweegwerk

In deze sessie leer je meer over je lichaam in beweging. Wij spreken hierbij over Beweging als Concept. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. En dan het liefst zo gevarieerd mogelijk. En als je Beweegbegrip toeneemt, weet je ook hoe je je lichaam in beweging optimaal kunt inzetten. Ook in deze sessie krijg je van ons een uitgebreid theoretisch kader aangereikt. Dit is bedoeld om je lichaam beter te begrijpen en hiervan te leren. 


Koudewerk

DSCN9934
DSCN9934

Deze sessies zijn bedoeld om je te laten ervaren dat je ontspannen kunt zijn in oncomfortabele situaties. Deze 'Oer-angst' is in essentie een 'Goede Vriend'. Het is een krachtige manier om in het hier en nu te komen. Zowel fysiek als mentaal. Waar je bij de andere werkvormen nog de kans hebt om door je gedachten te worden afgeleid, zal deze werkvorm je daar geen kans toe geven. De weerstand die je hierbij ervaart is duidelijk, oud en krachtig. En daarom ook waardevol. In deze sessie bereiden we je voor om de confrontatie aan te gaan. Je zult meer leren over de voordelen van kou, zowel fysiek als mentaal. 

Contact
E-mailen
LinkedIn