FlowBrothers
We Flow together, We Grow together 

Ons team

Constantijn

Constantijn

AirBender & IceMaster

Favoriete Quote: - We experience every emotion with the change of breath. When you learn to navigate and manage your breath, you can navigate any situation in life - (Jay Shetty)

Mijn persoonlijke ademreis startte in 2015. Ik werd in dat jaar zeer direct geconfronteerd met het feit dat ik mijn eigen lichaamssignalen lange tijd had genegeerd. Dit uitte zich in heftige lichamelijke klachten. Deze klachten waren onder ander het gevolg van langdurige en hoge stress. In die tijd ontdekte ik de kracht van adem en ademhalingstechnieken. Ik kwam erachter dat ik verkeerd ademde en dat dit ongetwijfeld ook invloed had op mijn lichamelijke klachten. Opnieuw in contact komen met mezelf schept ruimte om verbinding te maken met anderen en de omringende wereld. Mijn missie is om mijn ervaringen en kennis met je te delen, zodat jij de verbazingwekkende kracht kunt ontdekken die iedereen in zich heeft. 50% van je leven ligt binnen je invloed en 50% van je leven ligt buiten je invloed. Flow Brothers helpt je de kracht en veerkracht te vinden om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de 50% binnen jouw invloed. Op deze manier bent je in staat om de 50% buiten jouw invloedssfeer te weerstaan en ermee om te gaan.

Diderik

Diderik

Master of Mixed Movement Arts

Favoriete Quote: - Your body is the greatest instrument you'll ever own. Use it in everyway you can - (Baz Luhrman)

Het menselijk lichaam en beweging zijn twee van de grootste passies in mijn leven. Ik hou van de manier waarop we bewegen en de mogelijkheden die we hebben in bewegen. Als voormalig fysiotherapeut heb ik veel geleerd over anatomie en biomechanica. En die kennis gebruik ik nog steeds in mijn dagelijkse praktijk als bewegingscoach. Ik had ook het gevoel dat mijn kennis van Beweging beperkt was. Het was in mijn dagelijkse praktijk als fysiotherapeut dat ik de behoefte voelde om meer over ons lichaam te weten en de mogelijkheden te ervaren die ons lichaam werkelijk heeft. En ik wist dat mijn achtergrond die behoefte niet kon bevredigen. Het was toen dat ik begon met mijn ware reis in Beweging. Op deze reis kwam ik in aanraking met AnimalFlow, Budokan Yoga en het concept van Ido Portal. Ik heb deelgenomen aan meerdere masterclasses over Beweging. Ik werd meteen enthousiast over het concept van Beweging. En ik was erg enthousiast om instructeur te worden in Animalflow. Maar daar bleef het niet bij. Lange tijd had ik klachten van nek en schouders zonder aanwijsbare oorzaak. Door AnimalFlow te beoefenen merkte ik dat deze klachten verdwenen. Ik ervoer dat ik mijn lichaam proportioneel aan het belasten was. Ik ben ervan overtuigd dat wij als mens een gesloten "cirkel" vormen. Mentale, emotionele en fysieke impulsen beïnvloeden dit systeem. Alles hangt hierin met elkaar samen. Beweging is daarbij voor mij de bindende factor. Ons lichaam is elke dag bij ons. Het heeft ongekende wijsheid. Het heeft het potentieel om je het beste te ondersteunen in alles wat je gaaf vindt in het leven.

Contact
E-mailen
LinkedIn